• ulu_fanua_01

Vaila'au Vaila'au Maketi 2022 Fa'atupulaia Avanoa ma Su'esu'ega Su'esu'ega |Malamalamaga Tau Pisinisi

Vaila'au Vaila'au Maketi 2022 Fa'atupulaia Avanoa ma Su'esu'ega Su'esu'ega |Malamalamaga Tau Pisinisi

O le faʻatupulaia o le faʻaogaina o paʻu eletise i le tele o alamanuia, e aofia ai le faʻaogaina o meafaitino, fale ma atinaʻe o loʻo faʻalauteleina le faʻalauteleina o pisinisi.

O le aofaʻi ole maketi o le eletise eletise ole lalolagi sa tau ile $ 14,075.0 miliona i le 2021 ma e faʻamoemoe e faʻalauteleina i le CAGR o le 4.3% i luga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga.O se vaega o subassembly masini e taʻua o le hydraulic cylinder e faʻaaogaina e faʻafeiloaʻi ai le malosi e tasi i luga o masini eletise.

O lo'o i ai se ta'amilosaga tapuni e faia i se pa'u pa'u, pulou fa'ato'aga, piston, pa'u piston, fa'amaufa'ailoga, ma mama.E le gata i lea, o loʻo faʻaalia ai le faʻaogaina lelei o le malosi-i-le-tele & malosi-i-mamafa faʻatatau e mafai ai ona fesuiaʻi le saoasaoa faʻatonutonu, faʻaogaina otometi overload, ma fetuunaiga tulaga.

O le fa'ato'a fa'a'a'a'ele'ele Maketi - Fa'atuputupula'ia

O se tasi o mea autu o loʻo faʻaosoina ai le faʻalauteleina o le maketi o le faʻalauteleina o vaega eli ma faufale.Ua fa'atuputeleina le fa'aogaina o pa'u eletise i ituaiga masini mamafa, e pei o ta'avale, fa'ato'a, masini fa'apipi'i, sima sima, ma masini fa'ameamea, ona o le televave o pisinisi ma fa'ataulaga o lo'o tutupu, aemaise lava i atunu'u a'e a'e.

O le isi aveta'avale taua tele o le fa'alauteleina lea o le aerospace ma fale puipui.O nei pa'u na fa'aaogaina i va'alele e fa'atonutonu ai mea e tula'i mai ai, fa'amau, ma taofi.E le gata i lea, o loʻo faʻaaogaina i mea faʻafefe a le militeri, faʻapipiʻi pomu, telefoni feaveaʻi, pallets otometi, ma faitotoʻa o tagata faigaluega.

O le Maketi Vaila'au Fa'asao - Vaevaega

Hydraulic Cylinders Maketi i luga o le faʻavae o Galuega, o le maketi ua vaevaeina i le Faʻalua Faʻatonu, Taʻitoʻatasi Acting.I luga o le faʻavae o Fuafuaga, o le maketi ua faʻavasegaina i Welded Cylinders, Tie-Rod Cylinders, Telescopic Cylinders, ma Mill Type Cylinders.

I luga o le faavae o le Bore Size, o le maketi ua faʻavasegaina i lalo ifo o le 50 mm, 51 mm i le 100 mm, 101 mm i le 150 mm, ma sili atu nai lo le 151 mm.I luga o le faʻavae o le Talosaga, o le maketi o loʻo vaevaeina i Aerospace & Defense, Faufale, Mea e faʻaaogaina, Mining, Faʻatoʻaga, Taʻavale, Suauʻu & Gas, ma isi.

O le Maketi Vaila'au Fa'asao-Fa'aitulagi

O le maketi a Amerika o loʻo i ai le maketi maketi e sili atu i le 22% ma o loʻo faʻamoemoe e tupu i le CAGR e sili atu i le 5% i luga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga.Ona o le tele o faʻataʻitaʻiga eletise o loʻo faʻatau atu i le US, o le tele o tagata taʻalo maketi ua faʻalauiloaina ni lapopoa fou ma mamanu faʻatasi ai ma galuega faʻaopoopo.

O oloa e tumau, maualalo le tausiga, ma leai se ele i lo latou olaga atoa o loʻo faʻalauiloaina e le au gaosi oloa.O lo'o fa'atupuina le fa'atāuaina o le atina'eina o oloa, fa'afaigaluegaina o fale, ma le R&D.


Taimi meli: Sep-17-2022